Billedserier
Hent Adobe Flash player
Lidt af hvert.

Trackday!


Praktiske oplysninger!

Sted : Padborg Park. Flyvepladsen 10 6330 Padborg. Tag afkørsel 75 (Bov) - Drej til højre for enden, tag anden vej i rundkørslen. Banen ligger på venstre hånd ca. 5 kilometer fra rundkørslen. Der er skilte!

 

Tidspunkt : Senest 07.30 d. 19/6. Vi anbefaler at overnatte på banen, eller på campingplads/vandrehjem! Vi kører med trailer derned, og kan medtage en vis mængde telte/soverposer/luftmadres - giv lyd hvis vi skal tage noget med for jer. Vi er på banen fra ca. 20.00 onsdag!

 

Afvikling : Vi kører 8 ture på banen af 15-20 minutters varighed. Vi kører efter jeres tempo, og deler jeg lidt op. Ideen er at vi ALLE skal blive på hjulene, men selvfølgelig også at vi skal flytte nogle grænser! Når vi har været på banen, kører de andre grupper (racere) deres 15-20 minutter. Der holder vi pause, og kigger lidt på de rigtig hurtige folk. Klokken 16 er vi færdige på banen, og triller stille og roligt mod Holstebro.

 

Regler : Kør ordentligt! - Ordentlig påklædning! Dvs : Dragt, hjelm, handsker og støvler (IKKE stilletter, Kamilla). Resten snakker vi om dernede!

 

LARM-VIGTIGT : Vi er på en racerbane,  og må derfor ikke larme (makes sence, right!?) ALLE jer der kører med uoriginal udstødning skal have en db-killer i! Google det, og køb en! - Kan I ikke finde ud af det, eller finde noget, så send mig en sms med diameteren på jeres udstødning, så fikser jeg noget sammen (eller sætter Ole til det).

 

Fælles-kørsel derned : Ja, få da det arrangeret!! Kl. 18.00 Fra Statoil på Lægårdvej? Jeg sætter en til at stå for det, så skriver I bare til mig, hvis I er game på at følges!

 

Mad og drikke : Vi kører lige en tur over grænsen, så drikkevarer kan vi klare! Mad kan købes (billigt) på banen!

 

Benzin : Få tanket inden i kommer på banen! Der ligger en tank ved rundkørslen på vej ud mod banen.

 

Relevante telefonnumre :Frank 24651455 Ole 27627165.

 

Vedr. overnatning :  www.padborgpark.dk

 

Vejr : Vi kører uanset hvad! Men det bliver selvfølgelig godt vejr!

 

Video og billeder : Vi filmer en masse, og der er en prof. fotograf på banen, ham kan man købe billederne af efter arrangementet

 

Spørgsmål : Nej, vel. Race on......

 

Tjek video fra sidste arrangement vi havde dernede :http://www.motorcykelgalleri.dk/video/diverse_mc/9758-padborg_park_dkkt_22_06_2012
Kalender
5.8.24
Sidste mc-hold i 2024
Årets sidste mc-hold. Klar på 2 hjul, på 4 uger!
Læs mere
7.8.24
Nyt bilhold, teori på onsdage!
Første hold efter ferien! 
 
Læs mere
frankogerik.dk  |   Struervej 35  |   7500  Holstebro  |   24 65 14 55  |   Frank@birthe-harrys.dk