Billedserier
Hent Adobe Flash player
Lidt af hvert.

Kørekort bil


NYT NYT : Pr. 1/1 2017 må du starte på kørekortet når du er 16 år og 9 måneder!

 

Når man tager kørekort til bil, er der nogle regler for hvor mange timer man mindst skal undervises. De sidste snart mange år, har antallet af lektioner været 16. Derudover skal man have teori, i kravlegård og på glatbane. Husk på at 16 lektioner i bilen, ikke er et parameter for hvor mange timer DU skal have. Det er individuelt hvor nemt man lærer at køre bil!

Vores undervisning tager udgangspunkt i, at alle elever er forskellige, og man er selv med til at bestemme forløbet. Dog ligger teori som regel fast på den samme ugedag. Køretimer er du selv med til at bestemme hvornår du vil have, på den måde går det mindst muligt ud over skole/arbejde/paradise hotel eller hvad man nu går op i:-)  Det tager typisk mellem 9 og 12 uger at tage kørekortet.

Sidst, men ikke mindst, er det uhyre vigtigt at du bliver mega sej til at køre bil! Ikke kun til køreprøven, men også bagefter. Gennemsnitligt dumper, her i byen, en ud af 4 til teoriprøven, og endnu værre 1 ud af 3 til køreprøven.- Det sker IKKE hos os. Selvfølgelig er der elever der ikke består første gang, det er uundgåeligt. Men hvis man, som kørelærer, magter at finde det rette niveau, øger det din chance for at bestå første gang.- Samt dine evner bagefter.

Desværre for os er køreskolernes dumpeprocenter ikke offentligt tilgængelige...... Men et godt udgangspunkt er at spørge venner og bekendte hvad de har hørt....
 
Spørg evt. her : http://www.facebook.com/pages/K%C3%B8reskolen-Frank-og-Erik/67715462006
Kalender
1.8.24
TRAILERKØREKORT
Få teorien overstået på en aften.
Læs mere
5.8.24
Sidste mc-hold i 2024
Årets sidste mc-hold. Klar på 2 hjul, på 4 uger!
Læs mere
frankogerik.dk  |   Struervej 35  |   7500  Holstebro  |   24 65 14 55  |   Frank@birthe-harrys.dk