Billedserier
Hent Adobe Flash player
Lidt af hvert.

Kørekort motorcykel


Vi laver motorcykelkort på 4 uger! - Og vi gør det ordentligt!


Som landsdelens vel nok største og mest effektive mc-skole, er vi garanti for kvalitet, viden og erfaring som ingen andre kan matche! Vi er selv dedikerede mc-ister både på vejene og på racerbanerene. Det er DIN garanti for kvalificeret undervisning! - og masser af hjælp i den nye verden du er på vej ind i! 

Et kørekort til motorcykel er for mange mennesker en drøm. Det er fuldt forståeligt, for med et mc-kørekort har man fået nøglen til en ekstra verden. Om man er til ture på små sogneveje med en tøffende chopper, eller jagt på banerekorder på Europas racerbaner er underordnet. Man er en del af et fællesskab.


Men nok om det, motorcykelkørsel har også en alvorlig side. Vi har alle hørt skrækhistorierne om hvor farlige motorcykler er. Desværre er de delvist rigtige. Men hvis man ved hvad man har med at gøre, mindsker man sin egen risiko for ulykker betragteligt.

Den bedste måde at undgå ulykker på, er ved at lærer at køre på motorcykel af en kørelærer der kender tingene indefra. Det gør vi. Vi har alle erfaring fra racerbanerne, kørekurser, touring og offroad. Bedre bliver det ikke. derudover samarbejder vi med lokale mc-forretninger om specielle arrangementer, KUN for nuværende og gamle elever!

Vælg med omtanke!

At man er kørelærer til motorcykel, betyder desværre ikke altid, at man ved noget om at køre motorcykel. Sørgeligt, men sandt. Så vælg for din egen skyld en kørelærer med indsigt, både i det brogede mc-marked, samt den omfattende køretekniske forståelse!- Motorcykler er et fedt, men også farligt legetøj!
Vi, på køreskolen, bruger alle masser af tid på motorcykler, både på racerbaner og på landeveje. Det betyder at du får en helt unik hjælper når du skal ud at investere i din første motorcykel. vi hjælper meget gerne, både med køb, forsikring og andre gode råd!!
Kalender
1.8.24
TRAILERKØREKORT
Få teorien overstået på en aften.
Læs mere
5.8.24
Sidste mc-hold i 2024
Årets sidste mc-hold. Klar på 2 hjul, på 4 uger!
Læs mere
frankogerik.dk  |   Struervej 35  |   7500  Holstebro  |   24 65 14 55  |   Frank@birthe-harrys.dk