Billedserier
Hent Adobe Flash player
Lidt af hvert.

Kørekort motorcykel


Vi laver motorcykelkort på 4 uger! - Og vi gør det ordentligt!


Som landsdelens vel nok største og mest effektive mc-skole, er vi garanti for kvalitet, viden og erfaring som ingen andre kan matche! Vi er selv dedikerede mc-ister både på vejene og på racerbanerene. Det er DIN garanti for kvalificeret undervisning! NYT NYT NYT.

Pr. 19/1 2013 træder der nye regler om motorcykelkørekort i kraft!  Det betyder følgende :

Hvis du er 18-20 år, kan du fremover kun erhverve et kørekort til A1, hvilket vil sige en motorcykel på max 125 ccm med max 15 hk.

Hvis du er mellem 20-24 år, kan du erhverve kørekort til A2, hvilket vil sige en motorcykel med max 48 hk.

Hvis du er 24 år eller mere, kan du erhverve kørekort til A, hvilket vil sige ALLE motorcykler.

Hvis du har taget A2 kørekort som 20årig, kan du som 22 årig opgradere dit kørekort til A.Ring til os på 24651455, hvis du har spørgsmål omkring dine muligheder!Et kørekort til motorcykel er for mange mennesker en drøm. Det er fuldt forståeligt, for med et mc-kørekort har man fået nøglen til en ekstra verden. Om man er til ture på små sogneveje med en tøffende chopper, eller jagt på banerekorder på Europas racerbaner er underordnet. Man er en del af et fællesskab.


Men nok om det, motorcykelkørsel har også en alvorlig side. Vi har alle hørt skrækhistorierne om hvor farlige motorcykler er. Desværre er de delvist rigtige. Men hvis man ved hvad man har med at gøre, mindsker man sin egen risiko for ulykker betragteligt.

Den bedste måde at undgå ulykker på, er ved at lærer at køre på motorcykel af en kørelærer der kender tingene indefra. Det gør vi. Vi har alle erfaring fra racerbanerne, kørekurser, touring og offroad. Bedre bliver det ikke. derudover samarbejder vi med lokale mc-forretninger om specielle arrangementer, KUN for nuværende og gamle elever!

Vælg med omtanke!

At man er kørelærer til motorcykel, betyder desværre ikke altid, at man ved noget om at køre motorcykel. Sørgeligt, men sandt. Så vælg for din egen skyld en kørelærer med indsigt, både i det brogede mc-marked, samt den omfattende køretekniske forståelse!- Motorcykler er et fedt, men også farligt legetøj!
Vi, på køreskolen, bruger alle masser af tid på motorcykler, både på racerbaner og på landeveje. Det betyder at du får en helt unik hjælper når du skal ud at investere i din første motorcykel. vi hjælper meget gerne, både med køb, forsikring og andre gode råd!!
Kalender
21.10.20
NYT BILHOLD! TEORI PÅ ONSDAGE
Lukket for tilmelding på dette hold.
Læs mere
1.12.20
NYT BILHOLD! TEORI PÅ TIRSDAGE
Lukket for tilmelding på dette hold!
Læs mere
frankogerik.dk  |   Struervej 35  |   7500  Holstebro  |   24 65 14 55  |   Frank@birthe-harrys.dk